Από το πάρτυ για τον ένα μας χρόνο (ενημέρωση & φωτό)


Το Σάββατο 3 του μάρτη έγινε το πάρτυ για τον ένα χρόνο της Σκαπούλας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο στήσιμο και όσους στήριξαν την προσπάθεια με την παρουσία τους. Για το συναυλιακό μέρος του πάρτυ συνέβαλαν καθοριστικά τα παιδιά από το συγκρότημα Εν Ψυχρώ και τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τους Αδιόρθωτο Λάθος, τους Black Mermaid, τους Αντίδοτο, τους Εν Ψυχρώ και τους Intibah που ήρθαν και έπαιξαν και όσους βοήθησαν στο στήσιμο του ήχου και γενικότερα της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες και το κοινό βιώσαμε για ακόμα μια φορά την ανατρεπτική χαρά του να στήνεις μια αντιεμπορευματική, συλλογική γιορτή, χωρίς χορηγούς, εμπορικές σχέσεις και σταριλίκια. Στο πάρτυ του σαββάτου οι χειραφετημένες μορφές έκφρασης είχαν την τιμητική τους: από το γκράφιτι, τη φωτογραφία, τα έντυπα και τη D.I.Y. μουσική, γεννιέται μια κουλτούρα που προτάσσει το να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, που συγκρούεται στην πράξη με τη βαρβαρότητα του πολιτισμού της εξουσίας.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτυ μπορούν να μας τις στείλουν στο ska.media@yahoo.com – μαιλ που δημιουργήθηκε μόνο για τη διαχείριση μεγάλων αρχείων όπως φωτογραφιών και βίντεο (οτιδήποτε άλλο θέλετε να μας στείλετε το μαιλ μας είναι skapoula@espiv.net).

Για όσους δεν το πήραν πρέφα το Σάββατο κυκλοφόρησε και το τέταρτο τεύχος της Σκαπούλας, που κυκλοφορεί, φρέσκο-φρέσκο, χωρίς αντίτιμο από χέρι σε χέρι σε σχολεία, δρόμους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.

Επόμενο ραντεβού: DIY φεστιβάλ στη Λεμεσό, 31 του μάρτη!

ΥΓ. Μπράβο σε όλους όσους έμειναν πίσω μετά το τέλος του πάρτυ και βοήθησαν στον καθαρισμό του χώρου!

Σκαπουλάριοι/ες
Ακολουθούν φωτογραφίες.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *