Τρομοκρατία

Τρομοκρατία;

Αγαπητά Σιάμισι μας, θα αναπτύξουμε σε αυτό το μικρό σχετικά χώρο την «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»και την τρομοκρατία. Με τη λέξη τρομοκρατία, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο νου είναι η 11η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία στιγματισμένη με την καταστροφή των δίδυμων πύργων. Το λοιπόν, αναμφίβολα το όλο γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια φρικαλεότητα που με τη συνηθισμένη σος των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης προβλήθηκε και προβάλλεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο το όλο συμβάν σαν οι Αμερικάνοι (εννοώντας φυσικά την εξουσία και ούτω καθεξής) τα «αγγελάκια» χτυπήθηκαν από τους «κακούς τρομοκράτες» δικαιολογώντας για ακόμη μια φορά τις «Αντιτρομοκρατικές» επιχειρήσεις τους σε διάφορες χώρες όπως Ιράκ, Κούβα, Αφγανιστάν, Νικαράγουα,
Κολομβία και πολλές άλλες που σίγουρα λόγω της μεγάλης λίστας παραβλέφθησαν.
Αρχίζω λοιπόν με το Ιράκ όπου ενώ ήταν πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Μπους (πατέρας του G. Bush) όπλιζαν συνέχεια με όπλα τον σύμμαχο τότε Χουσεΐν Σαντάμ, όταν όμως ο Χουσεΐν έπαψε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «Μεγάλων» κήρυξαν πόλεμο δήθεν για την δικτατορική κυβέρνηση του πρώην καλού φίλου και συμμάχου.
Προχωρώντας σε έναν από τους μεγαλύτερους συμμάχους των Η.Π.Α. φτάνουμε στο τουρκικό κράτος, που ήταν το πρώτο που βοήθησε τις Η.Π.Α. στο Αφγανιστάν. Γιατί; Επειδή οι Η.Π.Α. ήταν η μόνη χώρα που βοήθησε την Τουρκία
κατάφορα στις φρικαλέες επιχειρήσεις στο νότιο τμήμα της. Αυτά δεν αποτελούν Αρχαία Ιστορία αλλά συμβαίνουν ΤΩΡΑ. Η τουρκική κυριαρχία είναι υπεύθυνη για μερικές από τις χειρότερες βαναυσότητες, χειρότερες και από εκείνες για τις οποίες κατηγορήθηκε ο Σλόμποταν Μιλόσεβιτς στο Κόσσοβο. Το τουρκικό κράτος ευθύνεται για φρικτές βαρβαρότητες σχεδόν στο ¼ του πληθυσμού της χώρας, ενάντια δηλαδή στους Κούρδους, από τους οποίους εκατομμύρια εκδιώχτηκαν από τα σπίτια τους, χιλιάδες χωριά καταστράφηκαν και δεκάδες χιλιάδες δολοφονήθηκαν και υπέστησαν μύρια άλλα κακά.
Ο Μπιλ Κλίντον έδινε όπλα στην Τουρκία, που έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα αγοραστής όπλων παγκόσμια, μαζί με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, χώρες που ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Έτσι, ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας»
αφήνει την Τουρκία ευχαριστημένη.
Ισραήλ. Το λόμπι των Αμερικάνων… Οι Η.Π.Α. εφοδιάζουν το Ισραήλ με όπλα μαζικής καταστροφής, ούτος ώστε οι Η.Π.Α. να έχουν έλεγχο στη Μέση Ανατολή και να πλασάρονται σαν αθώοι. Το Ισραήλ τα παλιά όπλα τα οποία χρειάζονται απόσυρση συνήθως τα χρησιμοποιεί στη Γάζα. Οι καημένοι οι Παλαιστίνιοι πολεμούν με πέτρες ενώ οι Ισραηλινοί με μολύβι και λευκό φώσφορο.
Τελικά ποιος είναι ο τρομοκράτης;
Εμείς, εσείς ο Μανώλης ο Χαχόλης;
Αυτή η καραμέλα που πιπιλάνε τα θρασίμια και τα κομματόσκυλα, καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται μετά από κάθε ενέργεια επαναστατικών ομάδων είναι άνοστη και επικίνδυνα υποκριτική! Ακούσαμε ποτέ κανένα να
καταδικάζει τη βία των πρεζοναυτών στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, την βία των τραπεζών που κλέβουν τα σπίτια των δανειοληπτών στήνοντάς τους στα τοκογλυφικά αποσπάσματα, μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας και μετά στήνουνε εκλογικά πανηγύρια για να αρπάξουν ψήφους ανοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *